Your Perfect Assignment is Just a Click Away

We Write Custom Academic Papers

100% Original, Plagiarism Free, Customized to your instructions!

glass
pen
clip
papers
heaphones

nothing Question in the description.

nothing Question in the description.

Question Description

I’m working on a arabic question and need support to help me learn.

مفهوم الالحاد، وأسباب انتشاره في الدول العربية ، وكيفية معالجة هذه المشكلة من وجهة نظرك كطالب علم في الكلية

والمطلوب من الطالبة قراءة الموضوع السابق في الكتب والمجلات والجرائد و المصادر التي تتحدث عنه ثم :

1. مشاركة أصلية بأسلوبك الخاص في حدود 300 كلمة. ممنوع النسخ واللصق مباشرة من المواقع أو من المصادر،

2. مداخلة أو تعليق على ما كتبه الزميلات في حدود 100 كلمة،

– آخر موعد للمشاركة هو يوم27 مايو 2021
مداخله على:الالحاد وهو من لا يؤمن بشي ويعتقد ان الكون والمجرات خلقت من انفجار عظيم . خلال السنوات الاخيره بدات فئه قليله فالعالم العربي بائعلانهم الحادهم وجلب الانظار اليهم وبدأت اصواتهم تعلو في الاعلام ومنصات التواصل الأجتماعي للعلم فأن الألحاد ليس جديد فالعالم العربي إذ ثم أدلّة على وجود ملحدين قبل الإسلام عرفو بالدهريين وقد ذكرو فالقرأن في سورة الجاثية [ وقالو ما هي إلا حياتنا الدنيا نموت ونحيا وما يهلكنا إلا الدهر وما لهم بذالك من علم إن هم إلأ يظنون ] فكان في كل عصر هناك ملحدين . من اسباب انتشار الألحاد فالدول العربيه من وجهة نظري هو نقص الوازع الديني و الابتعاد عن دينه و الجهل والفقر وربما تعاطي الممنوعات والمسكرات وبعضهم يلحد ليتكلم عنه الجميع ويحدث ضجه هناك من يحب ان يشاهده العالم وايضاً الاحباط ان الاحباط يجعل الانسان لا يبالي غير مكترث لشيئ مثل ما حدث فالثورات العربيه وغيرها من بعض الأحباط للشباب ويسأل نفسه لقد دعينا وصلينا وزكينا و جاهدنا في سبيلك وفعلنا كلشئ ولم يكن النصر الى للأعداء فلماذا لا ازال اصلي وادعي وهو امر خاطئ وهنا يأتي الجهل فالدين فربي سبحانه يجيب دعوه الداع اذا دعا ولو بعد حين وقد ذكر الله سبحانه في كتابه عن الأنسان الجاهل بسوره الفجر [ فأما الانسان إذا ما ابتلاه ربه فأكرمه ونعمه فيقول ربي أكرمن [15] وأما إذا ما ابتلاه فقدر عليه رزقه فيقول ربي أهانن] الجهل هو من الأسباب الرئيسيه فالألحاد ومن هنا يبداء العلاج وازهار عقولهم بما ينفعهم من علم ووضع مناهج فالمدراس وتكون من الصغر وتتكلم عن الأسلام والسنه النبويه وتعليمهم كيفيه الوقايه من الألحاد ليس الحل ان اعاقبهم فقط يجب ايضاَ تحفيظهم القرأن فأن القرأن علاج لكل شئ ويهديه بأذن الله الى الصراط المستقيم ولا نفسره بأنه حريه شخصيه ولا نكُن عوناً للشيطان لابد من احتوائهم ومعرفه اسبابهم وعمل مراكز لهم تكون بِخصوصية تامة ومحاولة فهم ما يدور في عقولهم فربما يكون مريض نفسي او مجنون و فالنهاية نسأل الله الشفاء و الهدايه للجميع .
Order Solution Now

Our Service Charter

1. Professional & Expert Writers: Gold Grades only hire the best. Our writers are specially selected and recruited, after which they undergo further training to perfect their skills for specialization purposes. Moreover, our writers are holders of masters and Ph.D. degrees. They have impressive academic records, besides being native English speakers.

2. Top Quality Papers: Our customers are always guaranteed papers that exceed their expectations. All our writers have +5 years of experience. This implies that all papers are written by individuals who are experts in their fields. In addition, the quality team reviews all the papers before sending them to the customers.

3. Plagiarism-Free Papers: All papers provided by Gold Grades are written from scratch. Appropriate referencing and citation of key information are followed. Plagiarism checkers are used by the Quality assurance team and our editors just to double-check that there are no instances of plagiarism.

4. Timely Delivery: Time wasted is equivalent to a failed dedication and commitment. Gold Grades is known for timely delivery of any pending customer orders. Customers are well informed of the progress of their papers to ensure they keep track of what the writer is providing before the final draft is sent for grading.

5. Affordable Prices: Our prices are fairly structured to fit all groups. Any customer willing to place their assignments with us can do so at very affordable prices. In addition, our customers enjoy regular discounts and bonuses.

6. 24/7 Customer Support: At Gold Grades, we have put in place a team of experts who answer all customer inquiries promptly. The best part is the ever-availability of the team. Customers can make inquiries anytime.